Столбик  >  Куплю/Продам  >  Все для дома  >  Мебель  > 
Матрас Сан Матролюкс 160х200

Разделы

Матрас Сан Матролюкс 160х200

Стоимость: 18 600

Дата:12.01.2023
Телефоны: 0505682028, 0635682028
Контактное лицо: magdek.com.ua
Рубрика: Продам  
Стоимость: 18 600

Матрац Sun входить у лінійку Yellow виробника Matroluxe. Це вироби на основі незалежних пружин преміальної якості. П'ять поперечних зон підтримки забезпечують максимальний ортопедичний ефект. А система Butterfy та високоякісні матеріали сприяють більш міцному та здоровому сну.

До переваг можна віднести:

  1. Тканина BeautySonno. Розроблена спеціально для компанії Матролюкс. Відрізняється особливою м'якістю та комфортабельністю, сприяє максимальному розслабленню та швидкому погруженню в сон.
  2. Опція зима-літо. Дозволяє використовувати виріб з комфортом, як у зимовий, так і у літній періоди. Одна сторона прошина натуральною шерстью, а інша – бавовною.
  3. Бічна підтримка Butterfy. Розташована на боковинах матраца. Підсилює ортопедичний ефект і продовжує термін експлуатації.
  4. Кутова система підтримки. Сталеві підсилювачі по углах роблять модель більш пружною та довговічною.
  5. Оптимальна жорсткість. Двосторонній матрац має третій ступінь жорсткості. Підходити для людей, які прагнуть максимального комфорту.
  6. Єврокаркас. Розташований по всьому периметру. Потрібен для запобігання деформації країв та продовження терміну служби.
Використовувані матеріали у матраці Sun/Сан

Внутрішнє наповнення матраца Сан представлено такими матеріалами:

  • Latex Foam. Спінений латекс - якісний та гіпоалергенний наповнювач з молочного соку бразильської гевеї. Пружний, зносостійкий, не вбирає запахи і є невідповідним середовищем для появи бактерій та шкідливих мікроорганізмів.
  • Coconut coir. Виготовляється з волокон горіха кокоса і відноситься до екологічно чистих матеріалів. Надає виробу жорсткості та пружності, підсилює його ортопедичність.
  • Thermofiber. Термопресована повсть має високі теплозберігаючі властивості.
  • Memory Foam. Піна пам'яті створює анатомічний ефект, точно повторюючи контури тіла сплячого.
  • Pocket Spring 5-ти зонний. Преміальний пружинний блок має 5 зон жорсткості для п'яти відділень тіла: голови та плечей, упоперек, тазу та бедрів, гомілок та щабель. Підвійна сталева рама, якій укріплений блок, підвищує його стійкість до навантажень.

Усі наповнювачі відрізняються високою якістю та надійністю. У поєднанні один з одним створюють неповторний ансамбль для здорового сну.

Детальніше про модель дивіться тут https://magdek.com.ua/matras-sun-yellow-matroluxe

Матрас Сан Матролюкс 160х200 - Украина
7893038_2.jpg7893038_3.jpg7893038_4.jpg7893038_5.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий.