Столбик  >  Куплю/Продам  >  Компьютеры  >  Прочее  > 
Проксіміті карти для турнікетів EM-Marine 125 kHz

Разделы

Проксіміті карти для турнікетів EM-Marine 125 kHz

Стоимость: 9

Дата:21.05.2022
Регион: Украина   Київ  
Телефоны: 0964121130, 0501442443
Контактное лицо: СПЕЦАВТОМАТИКА
Рубрика: Продам  
Стоимость: 9
Проксіміті карти для турнікетів EM-Marine 125 kHz (ТОЛЬКО ОПТ от 25 шт)

Компанія «Спецавтоматика» пропонує проксіміті карти для турнікетів EM-Marine 125 kHz.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ

• Товар новий, виготовлений у 2022 році.
• Ціна вказана за 25 шт.
• Можлива безготівкова форма оплати.
• Доставка по Україні здійснюється перевізником «Нова пошта». Вартість послуг транспортної компанії не включена до вартості товару.

ЯК ЗАМОВИТИ ?

Ви можете купити карти для турнікетів, оформивши замовлення в інтернет-магазині компанії «Спецавтоматика» за адресою: idterminal.com або за телефонами: +38 (099) 150-09-09 Viber/Telegram, +38 (096) 150-09-09 .

Проксіміті карти EM-Marine 125 kHz

Проксіміті карти Em-Marine є одними з найбільш використовуваних у системах контролю та управління доступом (СКУД).

Карта доступу Em-Marine є ідентифікатором, який спрацьовує при піднесенні до зчитувача формату - EM-4100/4102 (EM-Marine) і забезпечує дистанційну авторизацію, підвищуючи тим самим зручність ідентифікації користувачів при вході на об'єкт, що охороняється.

Кожна карта Em-Marin має унікальний вшитий номер. Як правило, цей код присвоюється при виготовленні проксіміті карти Em-Marine і не перезаписується.

Всі безконтактні карти доступу Em-Marine характеризуються методом автоматичної радіочастотою індикацією RFID (125 КГц). Карти з чіпом Em-Marine мають невисоку дальність читання - до 10 см.

Карти Em-Marine можна купити найрізноманітніших модифікацій. На карти Em-Marine ціна досить бюджетна, залежить вона від варіанта їх виконання та функціональності. Всі безконтактні карти доступу Em-Marine виконані у легких та міцних пластикових корпусах. При цьому серед представленого асортименту proximity карта Em-Marine доступна у двох варіантах: Em-Marine карта товста та карта Em-Marine тонка. Карта товста формату Em-Marine має товщину 1,6 мм, тоді як карта доступу Em-Marine тонка - 0,8 мм. Карта доступу Em-Marine товста може бути оснащена прорізом для кріплення бейджа.
Проксіміті карти для турнікетів EM-Marine 125 kHz - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha