Столбик  >  Куплю/Продам  >  Одежда/обувь/ткани  >  Прочее  > 
TM Limaso – вишуканий текстиль від українського виробника

Разделы

TM Limaso – вишуканий текстиль від українського виробника

Стоимость: Договорная

Дата:19.04.2019
Регион: Украина   Львівська область   Львів  
Телефоны: +38 (067) 674 20 21
Контактное лицо: Компания "Limaso"
Рубрика: Продам  
Стоимость: Договорная

Фірма Limaso була заснована у 2010 році і відтоді спеціалізується в дизайнерській розробці, пошитті і продажі текстильної продукції для домашнього вжитку та готельно-ресторанного сектору з високоякісних тканин провідних європейських виробників. Фірма позиціонує себе як виробник та імпортер текстильних виробів високого класу для дому та сфери HoReCa. Офіс, дизайнерський відділ та швейний цех фірми знаходяться в м.Городок Львівської області. Продукцію Limaso можна придбати у Львові у фірмовому магазині-салоні в торговому центрі “Три Слони”. Онлайн продукцію Limaso можна купити у власному інтернет-магазині www.limaso-shop.com, в інтернет-супермаркеті “Розетка”, в кількох тематичних (домашній тестиль) інтернет-магазинах партнерів. В Києві продукцію Limaso можна придбати в магазині “Всі. Свої”, що на Хрещатику 34. Limaso зацікавлена у розвитку своєї дилерської мережі, тому запрошує до співпраці власників магазинів та бутіків інтер’єрного декору з усіх регіонів України.

Напрямок діяльності Limaso:

  • пошиття домашнього текстилю (скатертин, серветок, доріжок на стіл, фіранок, штор і гардин, декоративних наволочок, фартухів, дрібного кухонного текстилю);
  • пошиття текстильних виробів для садових меблів;
  • пошиття ресторанного текстилю (штор, занавісок, скатертин, мулетонів, серветок, фуршетних спідничок, чохлів на крісла тощо);
  • пошиття готельного текстилю (штор, фіранок, постільних приналежностей, наматрасників).
  • продаж шторних тканин відомих європейських виробників.

Фірма використовує лише якісні матеріали від європейських виробників, гарантує добротне пошиття виробів досвіченими швачками та індивідуальний підхід до кожного клієнта, адже крім серійної продукції займається пошиттям текстилю під замовлення. Продукція цієї вітчизняної торгової марки принесла затишок в безліч приватних осель. Фахівці-дизайнери фірми надають клієнтам рекомендації щодо вибору стилістики оформлення інтер’єру, консультації щодо підбору текстилю, допомогу у виборі стилю для помешкання замовників.

За дев’ять років роботи на ринку фірма встигла здобути чимало вдячних клієнтів в готельно-ресторанній сфері Львова, серед яких готелі “Нобіліс”, “Цитадель Інн”, “Атлас Делюкс”, “Варшава”, “Панська гора”, ресторани “Грушевський cinema jazz”, “Голодний Микола”, “Кумпель”, “Ресторація Бачевських”, “Купава” та інші.

Limaso регулярно бере участь як виробник в основних міжнародних виставках та ярмарках текстилю та індустрії HORECA в Києві. Представники фірми щороку відвідують міжнародні виставки текстилю та домашнього декору, які відбуваються у Європі. Таким чином, фірма відслідковує найактуальніші напрямки і тенденції у виробництві тканин, текстильних виробів для дому та готельно-ресторанної сфери. В 2019 році фірма розпочала експортувати свою продукцію в кілька країн Євросоюзу.

Для цього весняно-літнього сезону Limaso підготувала асортимент новинок, які будуть представлені на галузевих виставках у Києві. Зокрема, велику гаму виробів з жакардової гобеленової тканини (скатертини, доріжки на стіл, серветки-підкладки, декоративні наволочки). Гобелен вирізняється красою, довговічністю і невибагливістю щодо догляду. Провідні зарубіжні виробники цієї тканини щонайменше двічі на рік представляють нові колекції дизайнів. Ця продукція користується великою популярністю серед українських жінок, адже приносить в домівки атмосферу вишуканості, затишку і свята. Limaso є ексклюзивним представником в Україні іспанського виробника гобелену компанії Artica Textile. Ця фабрика добре відома як в Європі, так і в Америці.

Також, завдяки оновленню виробничого швейного та вишивального устаткування, Limaso цієї весни представить нову трендову лінійку своєї продукції – вишиваний текстиль. Це будуть скатертини, доріжки, серветки та декоративні наволочки з вишиваними елементами власних оригінальних дизайнів, зокрема пасхальної тематики.

TM Limaso – вишуканий текстиль від українського виробника - Украина
7574308_3.png7574308_2.jpg7574308_5.jpg7574308_4.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha