Столбик  >  Услуги  >  Юридические/Финансовые  > 
Адвокат під час обшуку

Адвокат під час обшуку

Стоимость: 100

Дата:27.10.2023
Регион: Украина   Харківська область   Харків  
Телефоны: +38 (099)740-16-73, +38 (097)352-77-00
Контактное лицо: Олена
Рубрика: Предложение  
Стоимость: 100
Адвокат під час обшуку
Попередня консультація адвоката за телефоном - безкоштовно
Згідно із законодавством України, обшук може проводитися лише на підставі рішення суду та із суворим дотриманням усіх прав та інтересів обвинуваченого, але на практикі не все так оптимістично, тому під час проведення обшуку необхідний захист кваліфікованого адвоката.
Заручіться підтримкою фахівців адвокатського об'єднання «Адвокати та медіатори України» та будьте впевнені, що всі Ваші права та інтереси будуть дотримані! Наші послуги – це активна та тактовно правильна частка досвідченого адвоката під час проведення обшуку, тимчасового доступу та арешту майна;
складання заперечень та клопотання про тимчасовий доступ та арешт майна; результативне оскарження дій/бездіяльності, процесуальних рішень під час проведення обшуку, тимчасового доступу та арешту майна.
Контакти професійного адвоката – це можливість оперативного звернення за юридичною допомогою для ефективного вирішення будь-яких несподіванок.
Записатися на консультацію, а також отримати інформацію щодо юридичних послуг, що надаються, Ви можете зателефонувавши нам. 

Адвокат під час обшуку - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha