Столбик  >  Услуги  >  Прочее  > 
Лучный Тир на выезде или Мастер-класс по стрельбе из лука у Вас дома

Лучный Тир на выезде или Мастер-класс по стрельбе из лука у Вас дома

Стоимость: Договорная

Дата:17.08.2023
Регион: Украина   Київ  
Телефоны: 0988436068
Контактное лицо: Лучник
Рубрика: Предложение  
Стоимость: Договорная

Втомилися від одноманітних розваг? Хочете додати гострих відчуттів у свою життя? Тоді ласкаво просимо у світ адреналіну та точності – у світ "Luchnik.club"!

Виїзний лучний тир - це можливість спробувати собі в ролі справжнього стрільця, де б ви не знаходилися! Ми привеземо все потрібне обладнання для вас, щоб ви могли випробувати справжній дух змагання з друзями чи колегами.

Майстер-клас зі стрільби з лука – це унікальна можливість навчитися мистецтву влучності під керівництвом досвідчених інструкторів. Незалежно від вашого рівня підготовки, ми поможемо вам розвинути навички та досягти нових висот у майстерності.

Бажаєте здивувати своїх близьких оригінальним подарунком? Замовте індивідуальну цибулю на замовлення – наші майстри із задоволенням створять для вас справжній витвір мистецтва, який буде не лише функціональною, а й чудовою прикрасою.

Відвідайте наш сайт www.luchnik.club , щоб дізнатися подробиці про наші послуги, ціни та акції.

Не пропустіть можливість увічнити свої найкращі моменти – підписуйтесь на наш Instagram за посиланням: instagram.com/luchnuy_tir . Там ви знайдете фото та відео з наших заходів, повні емоцій та радості!

Хотите быть в курсе всех событий? Присоединяйтесь к нам на Facebook: facebook.com/luchniy.tir . Там мы делаем объявления о предстоящих мастер-классах, акциях и новостях.

Телефонуйте прямо зараз і записуйтесь на захоплюючий майстер-клас: +380988436068 (Дзвінки/Viber). Наші оператори із задоволенням дадуть відповідь на всі ваші запитання та допоможуть організувати незабутню подію!

Також у нас є подарункові сертифікати – ідеальний спосіб порадувати близьких та друзів незабутнім подарунком, який запам'ятається довгі роки.

Не пропустіть шанс поринути у світ пригод та адреналіну! "Luchnik.club" – де народжуються справжні майстри стрільби з цибулі!


Лучный Тир на выезде или Мастер-класс по стрельбе из лука у Вас дома - Украина
7901343_2.jpg7901343_3.jpg7901343_4.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha