Столбик  >  Услуги  >  Строительные  > 
Ворота розпашні, ворота відкатні, навіси, балкони, паркани

Ворота розпашні, ворота відкатні, навіси, балкони, паркани

Стоимость: 1

Дата:31.05.2023
Телефоны: 0683551932
Контактное лицо: Андрей
Рубрика: Предложение  
Стоимость: 1
Ворота розпашні, ворота відкатні, навіси, балкони, забори.

Виготовлення надійних та стильних конструкцій для вашого будинку.
Ворота відкатні та розпашні: ідеальне поєднання функціональності та естетики. Індивідуальний підхід до кожного замовлення, широкий вибір матеріалів та дизайнерських рішень. Гарантія безпеки та захисту.
Решітки та калитки: надійний захист вашого майна. Високоякісні матеріали та професійне виконання. Відповідні для будинку, офісу чи об'єкту.
Козирки та навіси: створіть комфортну зону для відпочинку або захистіть своє авто від природних об'єктів. Ексклюзивний дизайн, надійність і функціональність у кожному виробі.
Ангари: роз'єми конструкцій для промислових та складських потреб. Індивідуальні проекти, використання простору, висока надійність та переносимість.
 Балконні огорожі та перила для сходів: створіть стильний простір, поєднуючи безпеку та естетику. Матеріали високої якості, різноманітність стилів та варіантів виконання.
Професійне виготовлення та монтаж, врахування всіх прав людини та побажань. Команда досвідчених фахівців з гарантією якості. Індивідуальні ціни та скидки на комплексні замовлення.
Позвоніть нам зараз і створіть унікальний вигляд вашого будинку!
Телефон: (068) 355-19-32, (068) 969-03-29, (097) 574-75-98 🌐 Сайт: https://akabud.com.ua📍 Місцезнаходження: виробництво у м. Кривий Ріг ( працюємо з доставкою та встановленням по всій Україні)
Ворота розпашні, ворота відкатні, навіси, балкони, паркани - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha