Столбик  >  Работа  >  За рубежом  > 
Робота для сімейних пар, чоловіків, жінок у Чехії

Робота для сімейних пар, чоловіків, жінок у Чехії

Стоимость: 1 300

Дата:19.03.2020
Регион: Украина   Тернопільська область   Тернопіль  
Телефоны: 0682884263
Контактное лицо: Василь
Возраст: 50
Рубрика: Вакансия  
Зарплата: 1 300

(Пропоную роботу на автозаводі, овочевій базі, картонні фабриці, заводі по виготовленню вентиляцій, завод радіаторів для сімейних пар, жінок, чоловіків)


Вимоги:  

-         Вік до 50 років

-         Без досвіду роботи

-         Знання іноземних мов буде перевагою


 

Обовязки:

- Автозавод (жінки та сімейні пари): Автозавод виготовляє кришки до автомобільних ( паливних) баків, підлокітники, підголівники і деталей до них. Робота зі сканером, пікери, робота легка, постійно на ногах, в обовязки входить упаковка продукції в ящики, пакети, сортування деталей, розвозка товару по складі, навантажувально-розвантажувальні роботи. Вид діяльності: робота легкої та середньої тяжкості.

- Овочевий склад (жінки, чоловіки, сімейні пари): Сортування і пакування фруктів та овочів, сортування за розміром і дозріванню, а також завантаження і розвантаження коробок з овочами та фруктами до 10 кг. Комплектація товару згідно заявок на магазини, супермаркети сортування, фасовка, пакування , обтягування пльонкою. Для Чоловіків аналогічні обовязки, роблять більш фізичну роботу,прийом товару з машин, на погрущику їздять та ін. ТЕМПЕРАТУРА в складі завжди +13. Вид діяльності: робота середньої тяжкості.

- Картонна фабрика (тільки жінки): монтаж картонних коробок,клеїти штрих коди на коробки, складання готових виробів на палети, упаковка, контроль якості виробів, робота з картоном, підтримання порядку на місці роботи і виконання інших доручень. Вид діяльності: робота легкої та середньої тяжкості

- Завод по виготовленню вентиляцій (тільки чоловіки): контроль якості продукції, упаковка продукції, скручування труб для водопостачання, розвантаження та завантаження пластикових труб та інші. Вид діяльності: робота середньої тяжкості.

 

-         Завод по виготовленню радіаторів ( тільки чоловіки):  Завод «Isan» займається виготовленням обладнанням нового покоління: внутрішньо-підлогові конвектори, автомобільні радіатори (легкових, вантажних та сільсько-господарських машин), радіатори-батареї та інші. До обовязків працівника буде належити: дрібний монтаж запчастин, контроль якості робочого процесу, монтаж коробок, складання готового радіатора в коробки, підготовка до відправки.



Умови роботи:


- місце роботи Брно
- робочий час 10-12 год.день, 6днів/тиждень, Сб - до обіду (260-300год/міс)
- оплата: 1100-1300 $/міс  (90-100 крн/год)
- Житло безкоштовне, в кімнаті 2-4 людини, інтернет, туалет, душ, пральні машинка, кухня. Сімейні  пари – живуть окремо.
- Робочий одяг частково надається.


ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ по чешській робочі візі терміном на 3 місяці (виготовляємо самі). Термін виготовлення документів 1-1,5 міс. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону

Робота для сімейних пар, чоловіків, жінок у Чехії - Украина
7719428_2.jpg7719428_3.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий.