Столбик  >  Куплю/Продам  >  Отдых и Спорт  >  Прочее  > 
Вапорайзер DaVinci IQ2

Разделы

Вапорайзер DaVinci IQ2

Стоимость: 14 000

Дата:07.10.2024
Регион: Украина   Одеська область   Одеса  
Телефоны: +380637036171
Контактное лицо: goodmood
Рубрика: Продам  
Стоимость: 14 000
Для кого Вапорайзер DaVinci IQ2?

Якщо ви шукаєте портативний випарник із новітніми технологіями, який може випаровувати як трави, так і концентрати, вам слід розглянути DaVinci IQ2. Він трохи більше, ніж його попередник, DaVinci IQ, але має деякі нові корисні функції, такі як регульовані рівні повітряного потоку та контроль дозування, що ідеально підходить для медичних користувачів, яким можуть знадобитися точні дозування. Акумулятор є знімним та розрахований на 8 сеансів на одному заряді, що означає, що він добре підходить для людей, які цінують мобільність та ширяння у подорожах.

Тип нагрівання:

Кондукція  Це означає, що нагрівання здійснюється за допомогою спеціального елемента, що складається з кераміки та нагрівається до необхідної температури. Кераміка має хорошу теплостійкість і не виділяє неприємних домішок. Вона також забезпечує більш рівномірний розподіл тепла та допомагає зберегти насиченість та смак ваших продуктів.

Особливості:
  • Нагрівання за 50 сек.
  • Акумулятор, що знімається
  • Дозувальні капсули
  • Повітряний потік, що настроюється
  • Режим буст та стелс
  • 1 година безперервної роботи
  • Місткість камери 0,5г
Що можна випаровувати?

Лише сухі трави.

Перезаряджається – знімний аккумулятор

DaVinci IQ2 поставляється з літій-іонним аккумулятором 18650 ємністю 3000 мАг, тим самим типом, що і в оригінальному DaVinci IQ. Цілком заряджена батарея може дати вам цілу годину вапоризації, що становить приблизно 6-8 сеансів. Оскільки його також можна зняти, ви можете легко замінити аккумулятор на запасний, щоб ваші сеанси тривали довше.

Гарантія:

Всі вапорайзери, що продаються GoodMood Vaporizers, є повністю справжніми та мають 1-річну гарантію на пристрій та 6-місячну гарантію на аккумулятор. GoodMood Vaporizers – це український роздрібний продавець преміум-класу портативних випарників, домашніх випарників та витратних матеріалів для вапорайзерів. У нашому інтернет-магазині представлені найкращі бренди, такі як storz & bickel, pax, airistech, davinci, xmax, flowermate та інші. Ми постійно тестуємо нові моделі, щоб запропонувати вам найкраще зі світу вапорайзерів.

Що всередині коробки?

Випарник DaVinci IQ2 Батарея мундштук 10 мм USB-кабель для заряджання Пакувальний інструмент Дозувальна капсула Керамічний диск для концентратів органічний бавовна (9) Спиртові салфетки (9) Інструкція з експлуатації

Вапорайзер DaVinci IQ2 - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha