Столбик  >  Услуги  >  Прочее  > 
Сортовий тютюн для справжніх цінителів самокpуток і трубок

Сортовий тютюн для справжніх цінителів самокpуток і трубок

Стоимость: 250

Дата:14.09.2024
Регион: Украина   Дніпропетровська область   Дніпропетровськ  
Рубрика: Предложение  
Стоимость: 250
Якщо ви шукаєте якісний тютюн для самокруток або трубок, вирощених з любов'ю та увагою до деталей, зверніть увагу на наш сортовий тютюн. Пропонуємо два види тютюну — для тих, хто полюбляє міцний смак, та для тих, хто віддає перевагу легкому аромату.

Наш тютюн не лише якісний, а й пропонує можливість повернутись до традицій. Ми пропонуємо унікальні суміші з натуральними добавками, як-от м'ята або листя дуба, що надають тютюну особливого характеру, aнaлогічного тому, який використовували у 50-х роках. Це створює неповторний смаковий букет, що припаде до душі як новачкам, так і досвідченим курцям.

Тютюн вже акуратно помілений, що забезпечує його ідеальну консистенцію для самокруток чи трубок. Він легко тягнеться, не гірчить і залишає приємне післясмак, роблячи процес куpіння справжнім задоволенням.

Пропонуємо фасовку в зручні пакетики по 33 грамів, які ви можете взяти з собою будь-куди. Вартість одного пакету складає 250 грн. Ми організуємо швидку відправку по всій Україні, щоб ви могли насолодитися нашим тютюном незалежно від вашого місцезнаходження.

Замовити можна за телефоном, і вже найближчим часом ви зможете отримати свій пакетик ароматного тютюну для самокруток або трубок. Не втрачайте можливість насолоджуватися справжнім, сортовим тютюном, вирощеним із любов'ю!
Тел.: (063) 329-11-71.
Сортовий тютюн для справжніх цінителів самокpуток і трубок - Украина
7916011_2.jpg7916011_3.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha