Столбик  >  Куплю/Продам  >  Отдых и Спорт  >  Прочее  > 
Вапорайзер G Pen Dash

Разделы

Вапорайзер G Pen Dash

Стоимость: 5 000

Дата:07.10.2024
Регион: Украина   Одеська область   Одеса  
Телефоны: +380637036171
Контактное лицо: goodmood
Рубрика: Продам  
Стоимость: 5 000
Для кого є Вапорайзер G Pen Dash?

G Pen Dash – останнє доповнення до колекції випарників від компанії Grenco Science. Пристрій забезпечений деякими дивовижними функціями, які включають новітні технології в промисловості вапорайзерів. Віпарник G Pen Dash пропонує неперевершену функціональність на долоні у потужному, ультратонкому, легкому та доступному пристрої.

G Pen Dash – це гладкий та легкий пристрій, зовнішній корпус якого виконаний з алюмінію. Він має однокнопковий інтерфейс із трьома світлодіодними індикаторами, а також відчини для забору повітря спереду та ззаду.

Пристрій висотою не більше 9 см робить його ідеальним портативним вапорайзером, який легко поміщається на ладоні та в кармані.

Випарник G Pen Dash поставляється з магнітним мундштуком для максимального задоволення від ширяння. Магнітний мундштук допомагає користувачеві легко прикріплювати та від'єднувати його від корпусу під час процесу очищення.

Він має дві шпильки збоку для ідеального закриття. Крім того, він має вбудований повітряний канал так, щоб Ви могли вдихати згори.

Вапорайзер G Pen Dash поставляється зі скляною духовкою, що ідеально підходить для ширяння поодинці. Відчинки для забору повітря навколо пристрою допомагають йому втягувати повітря в духовку через маленькі відверстия, розташовані в нижній частині духовки.

Верхня сторона пристрою є гладкою поверхнею у формі воронки, яка допомагає ковзати матеріалу, що випаровується в камеру.

Загальна продуктивність та якість пари для цього пристрою чудові. Пара дуже густа і сильна, особливо якщо врахувати, що це невелике пристрій з відносно невеликим розміром камери. Все, що потрібно зробити, це встановити правильну температуру.

Тип нагрівання:

Конвекція. Керамічна камера нагрівання. Прямий повітряний потік.

Особливості:
  •  Модель: G Pen Dash
  • Тип нагрівального елемента: металева камера із шаром скла
  • Розміри: висота – 92 мм, ширина – 30 мм.
  •  Місткість камери: 0,2 гр.
  •  Батарея: незнімний 950 мАг акумулятор
  • Вага: 81 гр.
  •  Температура:
    – 190°C/375°F;
    - 205 ° С/401 ° F;
    - 220 ° С/428 ° F
Що можна випаровувати?

Лише сухі трави.

Гарантія:

Всі вапорайзери, що продаються GoodMood Vaporizers, є справжніми та мають 1-річну гарантію на пристрій та 6-місячну гарантію на аккумулятор. GoodMood Vaporizers – це український роздрібний продавець преміум-класу портативних випарників, домашніх випарників та витратних матеріалів для вапорайзерів. У нашому інтернет-магазині представлені найкращі бренди, такі як storz & bickel, pax, airistech, davinci, xmax, flowermate та інші. Ми постійно тестуємо нові моделі, щоб запропонувати вам найкраще зі світу вапорайзерів.

Що всередині коробки?
  • Вапорайзер G Pen Dash,
  • інструмент G Pen Tool з коліщатком для ключів
  • USB-кабель для заряджання.
Вапорайзер G Pen Dash - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha