Столбик  >  Куплю/Продам  >  Отдых и Спорт  >  Прочее  > 
Вапорайзер AirVape

Разделы

Вапорайзер AirVape

Стоимость: 36 000

Дата:09.09.2024
Регион: Украина   Одеська область   Одеса  
Телефоны: +380637036171
Контактное лицо: goodmood
Рубрика: Продам  
Стоимость: 36 000
Для кого Вапорайзер AirVape XS GO?

AirVape Xs GO є чудовим вибором як для новачків, так і для досвідчених вейперів завдяки мінімальному розміру та високій продуктивності. У порівнянні зі своїм попередником, AirVape Xs, цей вейп має меншу, більш стриману форму, яка гарантовано поміщається у вашої ладони для максимального розсуду. Він простий у використанні, оскільки є лише одна кнопка керування та вибір із п'яти налаштувань температури на вибір. Отже, якщо ви шукаєте компактний випарник, який виробляє якісну пару без клопоту, AirVape Xs GO зробить вас приємними.

Компактний дизайн
Головним перевагою AirVape Xs GO є його вражаюче малий розмір. Він спеціально виготовлений, щоб поміститися практично в будь-який карман чи гаманець, не відчуваючи тяжкості, і він важить лише 57 грамів, що дозволяє легко брати його з собою куди завгодно. Мундштук є магнітним, і його легко зняти, коли настав час для нового завантаження або для чищення.

Гібридне опалення
AirVape Xs GO використовує як конвекційне нагрівання (нагріте повітря), так і кондукційне нагрівання (нагрівання через контакт), що дозволяє вашим травам рівномірно нагріватися для максимальної ефективності. Поєднайте гібридне нагрівання з підвійною системою фільтрів, наявною як у мундштуку, так і в камері, і ви отримаєте вейп, який гарантовано буде створювати смачні та густі хмари пари щоразу. AirVape Xs GO може здатися маленьким, але він значно перевищує свій вес.

Наскрізна технологія
Портативні випарники майже досягли тієї ж потужності, що й стаціонарні, але одним із попередніх недоліків був розряд батареї та необхідність чекати, поки вона зарядиться, перш ніж продовжувати сеанси. AirVape Xs GO вирішує цю проблему завдяки використанню наскрізної технології, тобто ви можете заряджати та використовувати цей вейп одночасно! Акумулятор має пристойну ємність (1200 мАг), тому вам, можливо, не доведеться використовувати його щодня, але дні, коли потрібно використовувати його, це спасіння.

Вапорайзер AirVape - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha