Столбик  >  Услуги  >  Образование/Саморазвитие  > 
Михайло Хомич відгуки

Михайло Хомич відгуки

Стоимость: 15 000

Дата:29.09.2023
Телефоны: +380957320205
Контактное лицо: Дмитрий
Рубрика: Предложение  
Стоимость: 15 000
Михайло Хомич - це висококваліфікований фахівець, який має глибокі знання та багаторічний досвід у сфері товарного бізнесу. Його професійна експертиза та практичні навички викликають захоплення. Він є успішним підприємцем та визнаним фахівцем у своїй галузі.

Михайло завжди відкритий до обміну своїми знаннями та досвідом з іншими. Його шлях до досягнення успіху – це історія настійливості, рішучості та незмінної бажання до постійного удосконалення.

Крім цього, Михайло відомий своєю доброзичливістю та готовністю допомогти. Він активно підтримує благодійні та громадські ініціативи. Його доброзичливість та бажання співпрацювати роблять його не лише успішним підприємцем, але й визнаною статтю, яка є прикладом для інших.




Михайло Хомич відгуки - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
root/office/anomymouse от 2023-10-02,  10:44
Давно думала над додатковим заробітком і розкладала торгівлю як один з варіантів. Але був якийсь страх білого листа, тільки по початку продажів. Взагалі не розуміла що, де і як продавати. На що є і буде попит, де яка конкуренція і ще куча питань, котрі мене зупиняли. Завдяки курсу Михайла Хомича мені вдалось знайти відповіді на всі питання котрі були та про котрі навіть не замислювалась. Вже навіть знайшла першого оптового постачальника!Пожаловаться на некорректность комментария
root/office/anomymouse от 2023-10-18,  13:30
Недавно прошла бесплатный вебинар от Михаила Хомыча. Товаркой заниматься не планирую. Решила просто для самообразования. Было круто и интересно, спасибоПожаловаться на некорректность комментария
     
captcha