Столбик  >  Куплю/Продам  >  Все для дома  >  Мебель  > 
Матрас Хард Никелли 160х200

Разделы

Матрас Хард Никелли 160х200

Стоимость: 13 500

Дата:03.01.2023
Регион: Украина   Київ  
Телефоны: 0505682028, 0635682028
Контактное лицо: magdek.com.ua
Рубрика: Продам  
Стоимость: 13 500
Чохол із комфортного стрейч-жаккарду глибокої прошивки – приємна та високоеластична тканина з «дихаючим» ефектом, яка завдяки своїм гігроскопічним властивостям створює оптимальний мікроклімат чохла для матраца, зберігаючи всі найкращі якості жаккарда. Використання синтепону великої щільності надає матрацу об'ємну та пишну структуру.

Wool cotton – м'який та ніжний екологічно чистий природний матеріал складається з розпушеної бавовни та має відмінні гіпоалергенні властивості. Бавовняне волокно, розташоване для літньої сторони матраца, підтримує оптимальний мікроклімат і відводить зайве тепло під час літнього періоду.

Non woven fabric – нетканий текстильний матеріал з валяної шерсті, що має унікальну низьку теплопровідність і добре пропускає повітря.

Comfort foam — піна з відкритими осередками, яка має високу здатність, що несе, і структура якої дозволяє витримувати вищі навантаження, ніж стандартні марки.

Elastic coconut - натуральний матеріал, який виготовляється з волокон кокосових горіхів, скріплених між собою натуральним латексом. Завдяки такому тандему цей унікальний матеріал має достатню жорсткість і хорошу пружність, що дозволяє якісно підтримувати тіло людини, що спитає, і розподіляти навантаження на матрац.

Mix fiber - цей матеріал, створений з волокон, спресованих за високої температури, цінується за жорсткість, міцність і тривалий термін служби. Він добре захищає пружинний блок від пошкоджень і підвищує термін експлуатації матраца.

Pocket Spring Gard Sysytem – пружинний блок, посилення, з'єднання між собою в одну систему для забезпечення правильного розміщення хребта під час сну. Завдяки такому зонуванню матрац стійко підтримує всі частини тіла людини, що допомагає швидше розслабитися та поринути у комфортний сон.

Єврокаркас – додатковий елемент наповнення, що встановлюється по всьому периметру матраца. Його виробляють із щільної та пружної піні. Завдяки своїй товщині 100 міліметрів, він створює ідеально рівну бічну поверхню і одночасно попереджає деформацію матраца при навантаженнях, суттєво збільшує термін його експлуатації.
Виробник: Nikelly
Сайт: magdek.com.ua/matras-hard-nikelly
Матрас Хард Никелли 160х200 - Украина
7892689_2.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий.