Столбик  >  Услуги  >  Транспорт/Перевозки  > 
Переваги оренди автонавантажувачів

Переваги оренди автонавантажувачів

Стоимость: Договорная

Дата:04.03.2019
Регион: Украина   Київ  
Телефоны: +38 067 394 15 15, +38 050 922 15 15
Контактное лицо: Компанія «Денал Груп»
Рубрика: Предложение  
Стоимость: Договорная

Автонавантажувачі широко використовуються для розвантажувальних, навантажувальних робіт і штабелювання вантажів на підприємствах найрізноманітніших сфер діяльності. Вартість такої складської техніки - досить висока. Багатьом компаніям не під силу такі значні витрати на початку своєї діяльності, та й для багатьох інших організацій «зі стажем» не завжди економічно доцільно купувати дороге підйомно-транспортне обладнання у власність. Найчастіше оренда автонавантажувача виявляється набагато вигідніше його покупки.

Класифікація навантажувачів

Принципово всі навантажувачі ділять на 4 типи, в залежності від використовуваного енергоносія. Найбільш екологічно чистими, але і при цьому найбільш дорогими є електронавантажувачі, для забезпечення працездатності яких застосовують АКБ (акумуляторні батареї). Крім цього, бувають навантажувачі з двигунами на газу, бензині та дизельному паливі. Їх переваги - більш доступна ціна та відсутність необхідності заряджати батарею для роботи .

Найбільш потужними та продуктивними є дизельні автонавантажувачі. Однак при цьому вони працюють досить шумно, виділяють гази вихлопні з високим вмістом шкідливих речовин. Використовувати даний тип машин в приміщеннях забороняється (але допускається за умови встановлення спеціальних фільтрів-нейтралізаторів, ціна яких «кусається»). Таким чином виходить, що для роботи в закритому просторі можна, як правило, використовувати в основному тільки електричні, газові і бензинові навантажувачі (останні - тільки при високих стелях та потужній витяжній вентиляції).

Купівля або оренда автонавантажувача: що вигідніше?

Якщо навантажувач потрібно для постійного використання, то доцільніше буде його купити - це вигідніше в економічному плані. Однак у оренди спецтехніки набагато більше переваг:

  • не потрібно відразу витрачати велику суму на покупку нової машини;
  • орендодавець гарантує швидку заміну машини на аналогічну модель у разі поломки;
  • термін оренди може бути будь-яким (адже нерідко буває так, що навантажувач потрібен на декілька днів або для сезонної роботи).

Компанія «Денал Груп» пропонує також орендувати дизельний навантажувач «під ключ», тобто також надає оператора для управління машиною та забезпечення заправкою паливом. Фактично виходить, що в багатьох випадках оренда автонавантажувача є більш вигідним заходом, ніж його купівля.

Що треба враховувати при виборі навантажувача в оренду

Плануючи орендувати навантажувач, необхідно враховувати ряд факторів: його вантажопідйомність, можливу висоту підйому, габарити, тип коліс тощо. Мають значення також усі умови експлуатації, вид вантажів, з якими доведеться працювати, їх вага та розміри. Адже іноді для більш ефективної роботи можуть знадобитися додаткові пристосування.

Брати в оренду навантажувач краще у великій спеціалізованій компанії, яка успішно працює в даному напрямку вже багато років, і де весь процес налагоджений, як то кажуть, «від і до». Крім того, великий парк складської техніки дозволяє вибрати навантажувач, який ідеально підійде для вирішення поставлених завдань.

При підготовці статті використані матеріали з сайту компанії «Денал Груп» - https://denal.com.ua

Переваги оренди автонавантажувачів - Украина
6251581_2.png6251581_3.jpg6251581_4.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha