Столбик  >  Услуги  >  Информационные  > 
Зовнішня оптимізація сайта: основні критерії

Зовнішня оптимізація сайта: основні критерії

Стоимость: Договорная

Дата:24.11.2015
Телефоны: +38 (044) 227 72 48
Контактное лицо: Команда "EasyWeb"
Рубрика: Предложение  
Стоимость: Договорная

Для успішного просування сайта в пошукових системах необхідно постійно підтримувати та контролювати певний обсяг процесів, що впливають на розвиток ресурсу. Причому їхній перелік може постійно змінюватись під впливом різних подій та оновлень, що відбуваються в мережі та в суспільстві. Пропонуємо найсвіжіши новини в даному напрямку, які були люб'язно надані спеціалістами компанії EasyWeb, що спеціалізується на наданні професійних послуг у сфері просування сайтів та веб-дизайну. Отже, згідно останніх аналізів тих критеріїв, що в першу чергу впливають на підтримку та закріплення позицій сайтів на перших позиціях видачи пошукових систем, найважливішими з них є наступні:

  • Розповсюдження інформації про існування сайту в усіх компетентних джерелах інтернету. До таких джерел відносяться Яндекс.Каталог, Яндекс.Довідник та Google My Business. Крім того, під розповсюдженням даних розуміється періодичне отримання посилань з інших сайтів, а також із соціальних мереж.
  • Постійний контроль над якістю зворотніх посилань, необхідний для якісного відбору сайтів, які можна в подальшому використовувати для просування власного ресурсу, за допомогою цього методу оптимізації.
  • Боротьба з виникненням спаму, що забезпечується двома напрямками. По-перше, мова тут йдеться про ретельну перевірку інших ресурсів, з якими ви співпрацюєте. По-друге, боротьбою зі спамом вважається уникнення "чорних" методів оптимізаціїї, що застовуються безпосередньо на сайті.
  • Підтримка соціальної активності власного ресурсу. Цей напрямок виражений у налаштуванні бізнес-сторінок таких мереж як Facebook, Google+ та/або Вконтакте; у відкритті мікроблогів Twitter та/або Instagram; веденні власного блогу на своєму сайті; а також постійному оновленні контенту цікавими та корисними статтями.

Дотримання усіх перелічених правил та рекомендацій дозволить власнику сайта досягти успіхів та підвищити ефективність роботи свого інтернет-ресурсу. Так чи інакше, але найкращим засобом оптимізації стане звертання до послуг професійних спеціалістів, що займаються просуванням сайтів та веб-дизайном. Їхній досвід, без сумнівів допоможе отримати результативність роботи ресурсу при порівняно невеликих фінансових витратах. У компанії EasyWeb - cпеціалісти виконують швидко, якісно та без помилок свою роботу, і проконсультують у відповідних питаннях.

Зовнішня оптимізація сайта: основні критерії - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы оставить комментарий.