Столбик  >  Куплю/Продам  >  Все для дома  >  Прочее  > 
Перспективи модних тенденцій 2019 року

Разделы

Перспективи модних тенденцій 2019 року

Стоимость: Договорная

Дата:28.03.2019
Регион: Украина   Львівська область   Львів  
Телефоны: 097 960 31 39, 066 513 79 80
Контактное лицо: Компания «Левгурт»
Рубрика: Продам  
Стоимость: Договорная

Багато відомих дизайнерські видання пророкують, що 2019-ий рік пройде під егідою розкоші, помпезності і арт-декору. Щоб не відставати від нововведень, слід уже зараз замислитися про оновлення деяких аспектів інтер'єру. І перше, що слід зробити - купити двері міжкімнатні (м. Львів) з дерева. Адже вхідні і вихідні конструкції - обличчя і «перше враження» будь-якого приміщення.

Які відтінки вибирати?

Останнім часом дерев'яні атрибути знову набирають популярність, особливо актуально це буде в 2019 році. Сходить нанівець вплив скандинавських мотивів, поступаючись комбінованого стилю геометрії і лиску. Здавалося б, таке поєднання є несумісним, але арт-декор доводить зворотне. Актуальні тематики для інтер'єру:

  • занижена мебель з чіткими лініями і кутами;
  • поєднання яскравих і насичених відтінків з чорно-білою класикою;
  • на зміну однотонних прикрас для стін і підлоги, прийде буйство геометричних повторюваних форм і орнаментів;
  • оксамит, латунь і дерево в обробці.

Залежно від вихідних даних, слід підібрати двері з дерева в правильній колірній гамі.

Якщо кімната перевантажена глибокими кольорами і відносно темними відтінками, то світла дверна конструкція з сосни буде найбільш актуальна. У випадку з більш класичним стилем, в якому переважають світлі настрої, доречним буде використання міжкімнатних дверей темного відтінку, наприклад, з цілісного масиву дуба. Незвичайну елегантність і розкіш допоможуть підкреслити конструкції з яскравою і помітною деревини.

На думку більшості дизайнерів, найпопулярнішим кольором в цьому році стане «Пряний мед». Теплий пастельний колір стане вдалим доповненням будь-якого концепту. За допомогою сучасних технологій, будь-якій деревині можна надати відповідний відтінок. Двері в теплому медовому відтінку стануть справжньою прикрасою будинку, а не просто частиною обов'язкового функціоналу приміщення.

Стиль міжкімнатних дверей

Надихнувшись новим віянням в модних тенденціях, бренди почали випускати абсолютно нові моделі дверей як вхідного, так і міжкімнатного типів.

Вибираючи стиль конструкції, слід пам'ятати, що перевантаження деталями і декоруванням може бути настільки ж недоречною, наскільки «бідно» виглядає недолік деталей. Якщо в кімнаті переважає орнамент і поєднання декількох матеріалів, двері з цілісного масиву - вдалий вибір.

Каталог онлайн-магазину «Левгурт» пропонує на вибір безліч новинок і тенденцій в сфері виготовлення міжкімнатних дверей.

Перспективи модних тенденцій 2019 року - Украина
5396426_1.png5396426_2.jpg5396426_3.png5396426_5.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha