Столбик  >  Услуги  >  Информационные  > 
У що пограти з дітьми вдома – 10 ідей ігор

У що пограти з дітьми вдома – 10 ідей ігор

Стоимость: Договорная

Дата:15.11.2016
Регион: Украина  
Телефоны: на сайте
Контактное лицо: Интернет-портал "Earth-chronicles"
Рубрика: Предложение  
Стоимость: Договорная

Виховання активної дитини – це радість і, одночасно, горе батьків. Як же направити всю цю енергію в мирне русло? Особливо зараз, коли до хорошої погоди далеко і вам доводиться проводити майже весь день вдома? Не впадайте у відчай! Галка-Гра пропонує Вам 20 ідей веселих занять і рухливих ігор будинки для діток від 1 року і старше. Вони допоможуть дитині виплеснути енергію і відмінно провести час всією родиною!

1. Дизайн дитячої кімнати

Включіть вашу уяву і залучіть всю сім'ю в переоформлення інтер'єру дитячої кімнати. Зробіть Ваш дизайн-проект, освіжіть якусь частину кімнати, наприклад, постільні приналежності, або спорудити забавну меблі. І дітки будуть при справі, і кімната оновиться.

2. Забіг слонів

Візьміть порожні консервні банки і змайструйте ось такі слонячі ніжки-ходуны. Якщо у вас вдома зібралося відразу кілька активних дітей, можете організувати повільний слоно-крос по квартирі. Тільки не варто влаштовувати змагання на швидкість (пам'ятаємо про безпеку!) Краще запропонуйте малюкам зобразити, як ходять слони, а руками можна показати вуха і хобот. Самий схожий «слоник» стає переможцем.

3. Вечірка розфарбованих каменів

Багато малюки люблять збирати камінці і дбайливо зберігають свої коштовності. Але тепер ваша цінна колекція більше не буде припадати пилом без діла! Розфарбуйте кожен камінчик, зробіть виставку і запросіть близьких на відкриття.

4. Ляльки з паперових пакетів

Зробіть іграшки з паперових пакетів або інші лялечки для домашнього театру, ідеї можна подивитися тут. Включіть фантазію і влаштуйте справжній спектакль для всієї родини.

Пограйте разом на компьютері в онлайн ігри, натиснувши на картинку ви зможете переглянути матеріал що до онлайн розваг.

Онлайн игры Монстр Хай

5. Мега-лялька

Ваша крихітка любить грати з паперовими ляльками, нескінченно одягаючи їх в вирізані спіднички і кофтинки? Переходьте до більшого (у всіх сенсах цього слова :))! Зробіть ляльку з паперу зростанням з дитини! Можете прикріпити на місце особи фотографію свого чада. Йому неодмінно сподобається наряджати свою копію в натуральну величину.

6. Хованки

Це улюблена гра ще з нашого дитинства! Нехай місць для цього не так багато, але як буде радіти малюк, знайшовши свого скоцюрблену в три погибелі батьків за диваном! І для батьків така гра не обтяжлива.

7. Пінна вечірка

Заповніть раковину мильною піною і спокійно спостерігайте захоплену реакцію вашої дитини. Або навіть краще – дайте йому кілька пластикових стаканчиків, ложок, чашок, щоб він зміг грати з бульбашками. Малюк буде в захваті!

8. Шедеври у ванній

Весело робити, весело грати і легко відмивати! Вам знадобиться тільки натерте мило з водою або крем для гоління і харчові барвники. Така фарба дозволить вашому юному Пікассо створювати свої шедеври прямо у ванній без загрози для оточуючих предметів. А формочки для кексів послужать просто ідеальною палітрою.

9. Дискотека!

Танці – одне з найулюбленіших занять активних дітей. Це прекрасний спосіб підняти настрій, навчитися відчувати ритм, виразити себе! Поставте улюблені мелодії вашого малюка – і вперед!

10. Похід... не виходячи з дому

Розбийте намет у центрі кімнати (або навіть дві) і пограйте в похід прямо вдома. Не забудьте прихопити консерви (якщо ви влаштували привал не на кухні), вудки та іншу похідну атрибутику. Тільки не розпалюйте багаття :)

У що пограти з дітьми вдома – 10 ідей ігор - Украина
5020326_2.png
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha