Столбик  >  Услуги  >  Праздники/Развлечения  > 
Купити букети сухоцвіти в DecorFlowerBar Київ Україна

Купити букети сухоцвіти в DecorFlowerBar Київ Україна

Стоимость: 49

Дата:24.03.2024
Телефоны: +380973158800
Контактное лицо: DecorFlowerBar
Рубрика: Предложение  
Стоимость: 49

Букети із сухоцвітів – унікальний вид мистецтва, які є чудовою альтернативою живим квітам та довгу годину будуть милувати око.

Такі букети можна дарувати коханим, прикрашати ними свій будинок чи створювати за їх допомогою оригінальний дизайн офісу. Композиції від DecorFlowerBar нікого не залишають без уваги, адже вони складені професіоналами із гарним смаком.

 

Різноманітність палітри, текстур та видів рослин дозволяє нашим флористам формувати безліч чарівних букетів із сухих квітів, які тривалий час зможуть радувати вас. Щоб полюбити букет із сухих трав, достатньо лише один раз потримати їх у руках та помилуватися їхньою красою.

 

У нас ви можете замовити букет із сухих квітів, до складу якого входять:

біла королівська протея;

стабілізована троянда;

золотиста пшениця;

ехінопс;

геліхризум;

пальмова квітка;

євкаліпт;

гіпсофіла та інші.

 

Неймовірні композиції сухоцвітів від DecorFlowerBar зберігаються та не втрачають свою привабливість кілька років, не потребують особливого догляду та поливу, не викликають алергії, виглядають природно та естетично.

За допомогою наших букетів, ви надовго збережете чарівність моментів та своєю красою вони будуть нагадувати про важливі для вас події.

На весілля чи інші важливі події як декор ви можете купити букет із сухоцвітів від DecorFlowerBar або замовити окремий букет під замовлення. Доставляємо декоративні букети із сухих трав по всій Україні.

З любов'ю команда DecorFlowerBar!
Купити букети сухоцвіти в DecorFlowerBar Київ Україна - Украина
7910100_2.jpg7910100_3.jpg7910100_4.jpg
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha