Столбик :   >  Куплю/Продам  >  Все для дома  >  Растения  > 
Касети для розсади ROKO - хіт 2023 року - оптові ціни, щоденна відправка

Разделы

Касети для розсади ROKO - хіт 2023 року - оптові ціни, щоденна відправка

Стоимость: 23

Дата:16.01.2023
Регион: Украина   Дніпропетровська область   Дніпропетровськ  
Контактное лицо: Менеджер
Рубрика: Продам  
Стоимость: 23

Професійні (європейська якість) касети для розсади оптом у широкому асортименті представлені в агромагазині Gorshok.Shop. Касети ROKO з Польщі виготовлені з якісного полістеролу різної товщини. Ці вироби більш довговічні, ніж їх аналоги з ПВХ, не ламаються, витримують обробки та миття щіткою. Надійна конструкція із зміцненими бортиками полегшує процес перенесення лотків.

Gorshok.Shop пропонує суттєві скидки на кассети для розсади торгової марки ROKO. Ці контейнери для розсади стануть справжнім хітом 2023 року серед квітникарів та городників України.

Для автоматизації висіву насіння у контейнері ROKO Gorshok.Shop може запропонувати касетні сівалки механічні (сівалки точного висіву) – 54, 96, 160, 260 осередків. У стислі терміни ручна сівалка дає змогу заготовити розсаду, призначену для кількох гектарів землі, чого неможливо зробити руками!

Касети для розсади, касетні сівалки механічні (сівалки точного висіву) та ще багато різних аксесуарів для рослин та квітів представлено на поліцях інтернет-магазину Gorshok.Shop. Щоденна відправка товару у всі куточки України!
Тел.: (068) 378-10-50, (050) 708-21-51.


Наша адреса: Луцьк, вул.Боженка, 34, кв./оф. а

Додаткова інформація на сайті gorshok.shop

Касети для розсади ROKO - хіт 2023 року - оптові ціни, щоденна відправка - Украина
Добавить в портфель
Приватное письмо автору
Пожаловаться на некорректность объявления
     
captcha